Pool-Amusement ook op jou feestje?

Naast onze vaste route werkt Pool-Amusement graag mee aan uw evenement. Het is mogelijk de Churroskraam of Walking waterballs te huren. Hieronder worden de verschillende pakketten beschreven.

 

Pakket Churros 1: Twee uur lang onbeperkt Churros eten op de door u aangewezen locatie. Alles wordt compleet verzorgd. U kunt lekker smikkelen en genieten van het feest. Ideaal voor verjaardagen of kinderfeestjes.

U boekt dit pakket al vanaf €99,-

 

Pakket Churros 2: Een Churroskraam op uw evenement. U wijst ons een plek aan en wij draaien voor onze vaste prijzen. Er zijn voor u verder geen kosten aan verbonden. Ideaal voor festivals of dorpsfeesten.

 

Pakket Waterballen 1: Een hele dag onbeperkt toegang tot de Walking Waterballs op de door u aangewezen locatie. Alles wordt compleet verzorgd. U heeft er geen werk aan. Ideaal voor school- bedrijfsfeesten, kinderfeesten en opendagen.

U boekt dit pakket al vanaf €299,-

 

Pakket Waterballen 2: De walking Waterballs op uw evenement. U wijst ons een plek aan en wij draaien voor onze vaste toegangsprijs. Er zijn voor u geen kosten aan verbonden. Ideaal voor festivals, dorpsfeesten of kermissen.

 

Huurder dient in alle gevallen te zorgen voor water en stroom. 

Wilt u meer informatie over een pakket of een pakket boeken neem gerust contact met ons op.

info@pool-amusement.nl

(06) 51 25 21 51