Pool-Amusement ook op jouw feestje?

Pool-Amusement werkt graag mee aan uw evenement. Het is mogelijk de Churroskramen of onze attracties te huren. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze andere diensten. Hieronder worden de verschillende pakketten beschreven.

 

Pakket Churros 1: Twee uur lang onbeperkt Churros eten op de door u aangewezen locatie. Alles wordt compleet verzorgd. U kunt lekker smikkelen en genieten van het feest. Ideaal voor verjaardagen, schoolfeesten, kinderfeestjes en bruiloften.

U boekt dit pakket al vanaf €250,- exclusief BTW

 

Pakket Churros 2: Een Churroskraam op uw evenement. U wijst ons een plek aan en wij draaien voor onze vaste prijzen. Ideaal voor festivals of dorpsfeesten. Dit pakket is alleen beschikbaar in overleg. 

 

Pakket Waterballen 1: Een hele dag onbeperkt toegang tot de Walking Waterballs op de door u aangewezen locatie. Alles wordt compleet verzorgd. U heeft er geen werk aan. Ideaal voor school- bedrijfsfeesten, kinderfeesten en opendagen.

U boekt dit pakket al vanaf €750,- exclusief BTW

 

Pakket Waterballen 2: De walking Waterballs op uw evenement. U wijst ons een plek aan en wij draaien voor onze vaste toegangsprijs.  Ideaal voor festivals, dorpsfeesten of kermissen. Dit pakket is alleen beschikbaar in overleg.

 

Pakket Attractie verhuur: Zoekt u een attractie voor op uw dorpsfeest, open dag of evenement? Pool-amusement beschikt over een grote hoeveelheid opties denkend aan draaimolens, zweefmolens maar ook grote attracties zijn mogelijk.  U vraagt aan wij verzorgen het proces.  

Alleen beschikbaar in overleg.

 

Pakket Kermis organisatie: Wilt u een kermis in uw dorp of bij uw evenement? Pool-Amusement is gespecialiseerd in het organiseren van kermissen in diverse groottes. Hierbij is een variatie in het attractieaanbod een belangrijk criterium. Pool-Amusement doet aan volledige kermisverzorging denk hierbij aan stroomvoorzieningen, afvalverwerking, vergunningaanvraag en promotie.  Vraagt u ons gerust naar de mogelijkheden. 

Alleen beschikbaar in overleg. 

 

Huurder dient in alle gevallen te zorgen voor water en stroom. 

Voor andere vragen met betrekking tot onze diensten als mark/kermismeester of adviseur kunt u contact met ons opnemen. 

Wilt u meer informatie over een pakket neem gerust contact met ons op.

U kunt bij ons vrijblijvend een offerte opvragen.

info@pool-amusement.nl

(06) 51 25 21 51